Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax laserpen presenter

Laserpen presenter waarmee u makkelijker en professioneler kunt presenteren.

€ 16,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Presenter en laserpen voor presentaties!

Iedereen die een presentatie of lezing geeft is gespannen en wil dat alles vlekkeloos verloopt. Het liefst wilt u professioneel overkomen, speciaal hiervoor hebben wij dit product. Met de Wireless Presenter set heeft u alles in één handig etui en kunt u daarnaast draadloos van de ene naar de andere sheet scrollen in Powerpoint.

Dit handige apparaatje beschikt namelijk niet alleen over een krachtige rode laserstraal maar ook over transmitter. Hierdoor kunt u draadloos verbinding maken met een pc om zo u powerpoint presentatie te besturen op afstand, hiervoor hoeft geen software geïnstalleerd te worden! Met de bijgeleverde USB-stick maakt u snel en simpel verbinding met uw computer.

Deze set wordt geleverd in een luxe opbergetui, niet alleen handig maar hierdoor ook extra leuk om cadeau te doen. De batterijen worden uiteraard meegeleverd zodat u direct aan de slag kan!

Deze bijzonder luxe laserpen & presenter is de ideale tool voor onderwijzers en speakers die veel presentaties geven. Als onderwijzer geef je natuurlijk iedere dag een soort presentatie, je moet bepaalde informatie professioneel overbrengen. En als speaker moet je informatie snel en duidelijk over kunnen brengen. Met deze USB ondersteunde laserpen & presenter doe je dit zonder problemen. En gebruik en installatie? Een fluitje van een cent.

In combinatie met PowerPoint presenteer jij jouw verhaal als een echte professional. Of je het nu al bent of nog in de leer bent.

Hieronder geven we je aantal tips voor presenteren met een laserpen:

 

Laser pointer met een groene straal

Groene laser pointers zijn het beste te gebruiken wanneer je voor een groter publiek staat. Dat komt omdat de kleur groen veel beter zichtbaar is dan de rode kleur. Door groen te gebruiken kunnen ook mensen achterin de zaal goed zien wat je aanwijst en missen ze geen cruciale informatie.

 

Laser pointer met de klassieke rode straal

De rode laser pointers zijn perfect voor in de kleine ruimte en voor kleinere groepen. In de klas is het bijvoorbeeld prima te gebruiken en ook tijdens hoorcolleges zijn rode laserpennen prima te gebruiken.

Laserpennen die wij verkopen in onze webwinkel, zoals deze laserpen & presenter, zijn perfect voor presentaties, keynotes en lessen. Perfect voor de beginner én voor de doorgewinterde professional.

 

Technische specificaties

Max output: ≤ 1mW
Kleur laserstraal: Rood
Golflengte: 650nm
Draadloos bereik: 20m
Afstand laserstraal: >200m
Batterij: 1 x 23AVR22EL12
Voltage: 1.5V
Afmetingen: 160*85*40mm
Gewicht: 136g

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Maximaal bereik 40 meter
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax laserpen presenter
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat