Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

laserlampje kat of hond

Dit laserlampje is speciaal geschikt om met je huisdier te spelen, of het nou een kat of een hond is!

€ 9,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

Wit laserlampje voor de kat of hond

De kleur rood staat al zo oud als de mensheid is voor luxe en kracht. Het roept gevoelens op van passie, dynamiek, kracht en warmte, maar het is tegelijkertijd ook een gebiedende en agressieve kleur. In marketing wordt de kleur vaak gebruikt om een specifieke boodschap over te brengen. De kleur rood is echter ook perfect voor presentaties en andere doeleinden. Dit luxe rode laserlampje is specifiek geschikt voor dagelijks gebruik. Dat houdt in dat het een leuk speeltje maakt voor een kat, of een ander huisdier als speeltje. Waar je deze rode laserpen – die overigens maar 18.99 kost – ook voor gebruikt; het zal je zeker goed van pas komen.

De pen heeft een bereik van 3000 meter en is direct te gebruiken, omdat de rode laserpen geleverd wordt met twee AAA-batterijen. Deze batterijen kun je vervolgens in de pen stoppen. De pen is daarna te gebruiken en zal vele uren meegaan. Een laserlampje gebruikt immers vrij weinig energie, dus het kan best zijn dat twee kleine batterijtjes je een heel jaar meegaan (dit hangt er natuurlijk ook af van hoeveel je de pen gebruikt).

Sterk ontwerp

Laserpennen komen in allerlei vormen en maten. Zo heb je laserlampjes die groen of juist paars zijn, pennen met twee stralen en nog veel meer unieke soorten laserpennen. Deze rode laserpen heeft een vrij standaard ontwerp, maar het is wel een goed ontwerp: het heeft een stevige metalen behuizing met een antislip laag. Deze antislip laag is perfect voor gebruik in de regen of andere natte omstandigheden, maar is uiteraard ook gewoon handig in alledaagse situaties. De plastic behuizing is sterk, maar toch licht. Dit zorgt voor een prettig effect; de rode laserpen ligt hierdoor namelijk goed in de hand, maar het voelt niet te licht of te zwaar. Met het perfecte gewicht en de unieke vorm is dit een prima rood laserlampje die je iedere dag kunt gebruiken.

Uitstekende zichtbaarheid

Sommige laserpennen zijn niet zo goed te zien in de regen, stof of mist. Dit lampje bewijst het tegendeel; deze laserpen is namelijk erg goed binnen zichtbaar. De pen doet het ook redelijk goed in mist en regen. Natuurlijk is de beste omgeving voor een laserpen altijd overdag of s’ nachts, maar doordat een laserpen zo veelzijdig is kan het ook zijn dat het voor forensische doeleinden gebruikt wordt. In dat geval is de zichtbaarheid van dit mooie laserlampje in stoffige ruimtes best belangrijk! Uiteraard speel je met je kat, poes of hond gewoon binnen. Dit lampje is namelijk niet erg geschikt voor buiten.

Mooie prijs

Deze luxe rode laserpen heeft, zoals eerder vermeld, een prijskaartje van slechts 8.99 euro. Dit maakt het een perfecte prijs om eens een laserpen cadeau te doen, of om nu eindelijk eens voor jezelf een laserlampje voor je kat of hond te kopen. Het is maar een paar euro, dus waarom verwen je je huisdier niet eens? We zorgen er ook nog eens voor dat het lampje binnen een paar werkdagen bij je afgeleverd wordt, dus lang hoef je er zeker niet op te wachten.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Maximaal bereik 40 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:laserlampje kat of hond
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat