Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax groene laserpen met aan/uitknop

Een groene laserpen met een vaste aan/uitknop.

€ 27,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad
emax groene laserpen met aan-uitknop

  

Emax groene laserpen met aan en uit knop

Een leuke groene laserpen met aan/uit knop, ben je daar toevallig naar op zoek? Zoek dan niet meer verder, want je hebt er hier een gevonden! Wanneer je namelijk op het knopje drukt blijft deze laserpen aan staan. Het kan erg prettig zijn wanneer je bijvoorbeeld fysiotherapie doet. Een patiënt kan zich concentreren op de stip van de laserpen en dat kan helpen voor de revalidatie. Ook wordt de groene laserpen met aan/uit knop vaak gebruikt voor andere toepassingen, bijvoorbeeld om een project te begeleiden en aan te sturen. Als je een speciaal project moet uitvoeren, dan kun je bij ons altijd advies inwinnen welke laser het beste werkt. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze groene laserpen met aan/uit knop jouw helpende hand is en dan zullen we je daar graag alles over vertellen. Het gebruik van de laserpen kan heel wisselend zijn, het ligt er namelijk aan met welk doel je deze gaat gebruiken. Daar geven we je graag meer informatie over dus lees nu verder over de diverse toepassingen van de groene laserpen met aan/uit knop.

  

Presenteren met een laserpen

Veel mensen moeten regelmatig een presentatie geven. Wanneer je als docent iedere dag voor de klas staat, of je geeft ergens lezingen en presentaties, dan kan het fijn zijn om met de groene laserpen met aan/uit knop te werken. Je kunt op afstand dan namelijk alles duidelijk aanwijzen en je publiek weet zo waar je bent en je kunt ze beter laten concentreren. Daarnaast heb jij als presentator meer bewegingsvrijheid. De reden dat de laserpen vaak bij het presenteren wordt gebruikt, heeft gezorgd voor de naam laserpointer. Het is namelijk een goed hulpmiddel om te presenteren. Het is eigenlijk gewoon een aanwijsstok, zoals de naam ook al doet vermoeden. De laserpen is voor jou in de praktijk erg fijn om mee te werken en daar kun je nu zelf ook achter komen wanneer je de groene laserpen met aan/uit knop in de praktijk gaat gebruiken.

 

Laser dansen

Laser dansen is wat nieuws en is gericht op de dames onder ons. Het is een gekke dans, maar erg leuk om te doen en ook om eens te proberen. Je vraagt je natuurlijk af hoe dat werkt. Maar eigenlijk is dat heel eenvoudig. Als je een groene laserpen met aan/uit knop gebruikt is dat nog veel leuker. Je hebt een groene laserpen met aan/uit knop nodig en dan ook nog een kristallen glas. Om te beginnen richt je de laserpen op het glas en dan heb je je eigen discobal gerealiseerd. Let er goed op dat je je laserpen veilig en verantwoord blijft gebruiken. Let ook altijd op wanneer er kinderen in de omgeving zijn en schijn nooit in de ogen van mensen en van dieren. Het is belangrijk dat je weet hoe je de groene laserpen met aan/uit knop moet gebruiken en dan kun je er veel plezier aan beleven.

 

Meer informatie
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax groene laserpen met aan/uitknop
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat